-
Przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez Flowlee
Siemka
Dzisiaj na serwerze only AWP postanowiliśmy się troszkę rozerwać, więc zostałem wodzirejem i organizatorem Były takie zabawy jak skoki, bitwa na noże (nie mam screena niestety, ale można się domyślić jak wygląda walka 13vs13 ) walki pokemonów, konkurs celności i wiele innych. Dziękuje wszystkim za chęci do zabawy i dobrą atmosfere, tak właśnie powinien wyglądać zgrany serwer Dzięki jeszcze raz wszystkim A wy co myślicie o takich zabawach ?
P.S Sorki za kwadratowe zdjęcia ale gram na rozciągniętym 4:3
-
Przez  ViPeR
Zabawa którą pewnie wszyscy znają, ale na wszelki wypadek napiszę o co chodzi
Jeżeli ja napiszę np. autobus to następna osoba musi wymyśleć słowo na literę s(czyli ostatnią ) czyli np samochód.
Jedna zasada. Słowo nie może kończyć się na literę "ń, ę, ą", gdyż nie występują słowa zaczynające się od tych liter.
No to zaczynamy:
Forum
-
Przez  Dop3
Zabawa polega na znanych Wam już wcześniej tyle tylko, że następne słowo musi być jednocześnie skojarzeniem i zaczynać się na literę kończącą poprzednie słowo. Przykład : Anakonda - Amazonka , Drewno - Opał itd.
Zacznę do:
Ręcznik
-
Przez  tr0jan
Zabawa polega na tworzeniu historii, ograniczają nas 3 zasady.
1. Jedna historia to długość jednego zdania po zakończeniu zdania zaczynamy nową historię.
2. Zakaz powtarzania historii.
3 Każda część to 3-5 słów.
Mam nadzięję, że się uda.
Co tydzień będzie wybierana jedna historia i dodawana do "top historii".
1 tydzień: Autorzy: @Klaudija @LoveMe @Shirke @Dop3 @Sneaky @Smiay @tr0jan
Maniakalny królik grzebał w śmietniku małymi łapkami, gdy nagle znalazł w nim całkiem świeży mózg, wtedy pomyślał nad całkiem nowym daniem z grilla, które zasmakowało samej Magdzie Gessler, lecz nie mógł znieść jej wyglądu podczas konsumpcji gumowego dania z mikrofalówki, , które zostało odgrzane 3 raz.
1.Ja zacznę.... Maniakalny królik...
-
Przez  SonicPL
Zabawa polega na tym ze jedna osoba
pyta "czy ..." a druga odpowiada ''Tak'' lub ''Nie''
Np.
1 os.: Czy lubisz koty?
2 os.: Tak
Więc pierwsze pytanie brzmi: Czy mieszkasz w bloku?
-
-
Popularny
-
- 10 odpowiedzi
- 169 wyświetleń
-
- 9 odpowiedzi
- 223 wyświetleń
-
- 10 odpowiedzi
- 153 wyświetleń