-
Przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez maatii
Ja pisze jedno słowo którym jest: małpa i wy musicie napisać słowo które zaczyna się na ostatnią literę.
-
Przez  KEFIRSON
Hej, zabawa polega na tym, że osoba, która będzie pierwsza mówi sobie w myślach XYZ i leci z alfabetem. Stop zastąpimy tym, że tyle ile osoba skończyła wiosen tyle ma sekund i sobie ustawia na stoperze. Po ostatniej dziedzinie czyt. (rzeka), osobnik właśnie losuje literkę.
państwo
miasto
roślina
zwierzę
rzecz
imię
sławny człowiek
kolor
rzeka
Przykład jak powinno wyglądać:
Załóżmy ktoś wybrał literkę G no to piszemy.
1 osoba Państwo : Grecja
2 osoba miasto Głogów
Uwaga! Następna osoba po "rzece" losuje literkę i pisze wylosowano: P i tak w kółko.
Ja zacznę
Wylosowano literkę "F"
Państwo: Finlandia
-
Przez  KEFIRSON
Oceniamy ludzi, którzy uprawiają sport jak i esport w skali 1-10. Najpierw oceniasz,później dodajesz 1 ulubionego sportowca i 2 osoba ponownie ocenia..
Przykład: 8/10
Grzegorz Krychowiak
-
Przez  WAXI
Witam!
Zabawa polegająca na wklejeniu jednej piosenki dziennie przez użytkownika forum, określającą jego, jego nastrój, jego uczucia danego dnia.
Myślę, że dzięki tej zabawie poznamy wiele ciekawych utworów, które mogą nam przypaść do gustów, urozmaicimy trochę forum muzycznie i przede wszystkim, będziemy się przy tym bawić!
Zasady Zabawy:
1.Użytkownik może napisać tylko jeden post danego dnia
2.Każdy użytkownik może wkleić tylko ''JEDEN'' kawałek danego dnia
3.Użytkownik może wybrać utwór dowolny jego gustom, upodobaniom. Niezależnie od tego czy to Metal, Rock czy Disco w Polu
4.Użytkownik może dopisywać do swojej piosenki dlaczego akurat "dziś" ta piosenka
5.Użytkownik może odpowiadać na piosenkę poprzednika poprzez oznaczenie go w swoim poście, w którym następnie wklei swój kawałek (trzymając się zasady 1/2)
(Zabawa z innego forum)
-
Przez  rojsONek
Cześć
Z racji, że cały czas klikamy w klawiaturę - sprawdźmy kto robi to najszybciej
Test wykonujemy z tej stronki -> https://10fastfingers.com/typing-test/polish
Chwalimy się wynikiem w odpowiedzi:
Liczę na uczciwą zabawę i Powodzenia!
-
-
Popularny
-