Buziak 1 Napisano 15 Listopad 2020 Witam, jest opcja zmiany nazwy na forum? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
0  rojsONek 777 Napisano 15 Listopad 2020 Tak Możesz to zrobić w Ustawienia Konta -> Nazwa Użytkownika lub po porostu kliknąć w ten link: https://uwujka.pl/settings/username/ echo" Hello !"; Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
1  PR0M1L 326 Napisano 15 Listopad 2020 @Buziak, link podany przez Administratora @Rojo, może Ci nie zadziałać, gdyż na chwilę obecną nie spełniasz jeszcze wymogów regulaminowych. Dział II, punkt 2 regulaminu forum jednoznacznie odpowiada na Twoje pytanie. Cytat [...] Zmienić nazwę użytkownika można po napisaniu minimum 10 postów, maksymalnie 1 raz w ciągu 30 dni. [...] Ty na chwilę obecną masz 4 posty, więc sam rozumiesz . 1 * Informuję, iż na tym Forum nie jestem osobą decyzyjną, wobec powyższego moje wypowiedzi nie mogą być odbierane jako stanowisko administracji, ewentualne pytania zostały zadane jedynie w celu zaspokojenia mojej ciekawości, jednakże nie mogę zagwarantować, że Twoje odpowiedzi, bądź też ich brak, nie zostaną uwzględnione i wykorzystane przez osoby funkcyjne, podczas podejmowania ważnych dla Ciebie decyzji. /*/ PR⭕M1L Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Witam,
jest opcja zmiany nazwy na forum?
Udostępnij tego posta
Odnośnik do posta