MorteX 0 Napisano 12 Grudzień 2020 (edytowane) Mogę się dowiedzieć dlaczego nie da się kupić G3SG1 oraz SCAR-20? Propozycja do dodania tych broni again. Edytowane 13 Grudzień 2020 przez MorteX Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
 root 5406 Napisano 13 Grudzień 2020 Poprawione to będzie po zmianie mapy. Po ostatniej poprawce ograniczającej awp niestety zapomniałem odblokować autoszmaty. Dzięki za zgłoszenie. uwujka.pl - Najlepsze serwery CS: GO Chcesz mieć taki ładny podpis jak ja? >KLIK< Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
 Zbysiuuu 337 Napisano 14 Grudzień 2020 (edytowane) <edit> nic nie było Edytowane 14 Grudzień 2020 przez Zbysiuuu 1 👻Alleluja i do przodu zawszę z dziewicami👻 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
 root 5406 Napisano 14 Grudzień 2020 @Zbysiuuu czy ja o czymś nie wiem? 🤔 4 1 uwujka.pl - Najlepsze serwery CS: GO Chcesz mieć taki ładny podpis jak ja? >KLIK< Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach