- 0

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez  polo1221
Witam dzisiaj dostałem banan od admina gry na Mirage 2 mój Nick "Zef Aferka" Moje pytanie czy na prawdę trzeba mieć znajomości na servie z adminem ? aby latać na od pale ? po raporcie na gracza wpadł jakiś admin który niby oglądał gracza 15 mint co gracz nawet nie był tyle na servie nic z tym nie zrobił większość osób widziało odpalonego typa ale nie on za to dał mi muta za obrażanie admina i graczy chodź nie padło ani jedno słowo w kierunku admina czy gracza ty taki siaki wiec moje pytanie kto mi to dał i czy admina sobie kupił na servie bo skoro zikomek lata na od pale nic z tym nie robią to co to za server ...
-
Przez Piksel
dzień dobry, dzisiaj zostałem na serwerze AWP uwujka.pl zbanowany za rzekome brak stosowań się do zaleceń admina. jest to nieszluszny ban, z racji jako iż posiadałem zmutowanych wszystkich członków serwera, i nie mogłem uslyszeć administratora. sam do końca nie wiem dlaczego zostałem zbanowany, proszę o odpowiedz i piszę na to tutaj dlatego że nie jestem rozeznany jak chodzi o forum. z góry dziekuje
-
Przez  bartmus25
Dlaczego Potworna Laleczka dostał bana. Grał czysto . Tylko kilka dni temu jego brat zainstalował cheaty ale on je usaunął. Potworna pyta czemu dostał bana prosze o odpowiedz
-
Przez sdasdsgsads
Witam.
Wszedłem sobie na serwer godzina 03:00 zabiłem gracza następnie padłem zabiłem następnego i otrzymałem bana, nic więcej nie mam do dodania, zabawna sytuacja, że robie 2 kille i dostaje bana
-
-
Popularny
-
- 9 odpowiedzi
- 39 wyświetleń
-
- 11 odpowiedzi
- 31 wyświetleń
-
- 9 odpowiedzi
- 38 wyświetleń
-
- 9 odpowiedzi
- 32 wyświetleń
-
- 11 odpowiedzi
- 39 wyświetleń
-
Witam zostałem zbanowany na tym serwerze. Nie wiem dlaczego gdyż nie uzywam zadnych wspomagaczy. Gram juz bardzo długo na tym serwerze okolo 3 lat. I nigdy nie otrzymałem zadnego bana ani ostrzerzenia prosze o jak najszybsza odpowiedz i przemyslenie tego dlaczego zostalem zbanowany nie slusznie. Dziekuje i pozdrawiam KaKu
Udostępnij tego posta
Odnośnik do posta